Skip to content Skip to footer
Termékek a

természet-alapú otthonért

nature-based home
NBS home
Zero waste? Fenntartható? Körforgásos? Hulladékmentes? Műanyagmentes? Minimális ökológiai lábnyom?

Biodesign stúdió

A Biodesign stúdiót azzal a céllal hoztuk létre, hogy alternatív megoldásokat tudjunk nyújtani egy fenntarthatóbb városi életformához. Ipari formatervezési és környezettudományi háttérrel rendelkezünk, és a design segítségével szeretnénk arra ösztönözni az embereket, hogy a városi dzsungel közepén is foglalkozzanak a természettel és a természetes folyamatokkal.

Olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, amelyek stílusukban és funkciójukban illeszkednek a városi élethez, és amelyek segítenek átadni a természet működésének (és felfedezésének) tapasztalatait és örömeit. Végső soron az ambíciónk az, hogy gondolkodásbeli változást érjünk el az erőforrásokkal, a pazarlással, a városi terek megosztásával (növényekkel és élőlényekkel) kapcsolatban. Elsősorban terrakotta termékekkel dolgozunk, mert minimalizálni akarjuk a termékeink által a bioszférára gyakorolt ​​lábnyomunkat.

Daily Dump

A Daily Dump céget Poonam Bir Kasturi alapította 2006-ban. Poonam igazi úttörő: ipari terméktervező és társadalmi vállalkozó. Poonam fejlesztette ki az ikonikus Khamba komposztálót és a hozzá tartozó komposztálási rendszert, amellyel az otthoni komposztálás szórakoztató, egyszerű és hozzáférhető tevékenység lett az indiai városi lakosok számára.

A Daily Dump mára India 17 városában, az USA-ban és Dubaiban működik. A cég sikereit kiváló termékek és szolgáltatások nyújtásával érte el, minimális befektetéssel és marketinggel, szájhagyomány útján terjedt a hírük.

Számunkra nem volt kérdéses, hogy a komposztáló termékek fejlesztésében velük működjünk együtt. A Daily Dump 15 éves piaci jelenléte garancia arra, hogy a Daily Dump design megoldásai a leghatékonyabb komposztáló termékek a városi fogyasztók számára.

Lépj velünk kapcsolatba

Email: hello@biodesign.hu

© 2021 Biodesign